стрічка

На Шаччині демонтують незаконно встановлені рекламні вивіски

18 Червня 2021, 12:33
Рекламна вивіска 584
Рекламна вивіска

Під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

Про це повідомляють у пресслужбі Шацької селищної ради.

Члени виконкому затвердили проєктно-кошторисну документацію за робочим проєктом «Капітальний ремонт комунальної дороги по вулиці Набережна у селі Світязь Волинської області» вартістю майже 27 мільйонів гривень та погодили робочий проєкт «Нове будівництво електричних мереж для приєднання електроустановок дачної резиденції пров. Набережний, 15 в селі Світязь Шацького району».

На засіданні розглянули заяви фізичних осіб-підприємців про надання дозволу на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Прийняли рішення про демонтаж незаконно встановлених рекламних засобів на території Шацької селищної ради. Зокрема, проголосували за те, щоб до 25 червня демонтувати рекламні засоби та вивіски, які встановлені самовільно, без дозвільних  документів; постійно контролювати ситуацію та проводити роботу з власниками незаконно розміщених рекламних засобів з питань отримання дозволів.

Наступними рішеннями були визначені місця для проведення виносної торгівлі в селах Пульмо (по вулиці Незалежності, навпроти СБК) та Світязь (по вулиці Жовтнева, навпроти метеостанції); встановлена помісячна плата за користування конструктивним елементом доброустрою.  

Інші питання порядку денного стосувалися погодження місць для проведення виносної торгівлі та режиму роботи торгового закладу;  підготовки до літнього відпочинкового сезону та безпечного перебування людей на водних об’єктах. Також на засіданні виконкому проголосували за встановлення піклування над неповнолітнім мешканцем селища Шацьк.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024