стрічка

Calvin Klein – бренд, який придумав поняття «унісекс»

16 Червня 2021, 15:51
Бренд, який придумав поняття «унісекс» РЕКЛАМА 1135
Бренд, який придумав поняття «унісекс»

У 1981 році торгова марка Calvin Klein випустила перший аромат. Відтоді бренд став одним з популярних виробників преміальної парфумерії. Нижче ми розглянемо, які аромати варті вашої уваги.

Аромати для розкутих людей

Торгова марка поєднує дивовижну простоту та елегантність. Її парфуми дарують яскраві емоції, наповнюють енергією молодості, пристрасті та безтурботності. Вони створені для вільних і розкутих людей, які хочуть висловити свою індивідуальність.

Багато композицій виготовлені в стилі «унісекс». Вони дарують своїм власникам почуття свободи та відкривають необмежені можливості для самореалізації. Парфуми відрізняються стійкістю та виразністю.

Кожна композиція Calvin Klein має унікальний характер і розповідає певну історію. Парфуми та туалетні води допомагають розкрити внутрішню енергію свого володаря. Купити ці аромати з безкоштовною доставкою в Волинську область можна в інтернет-магазині MAKEUP за цим посиланням https://makeup.com.ua/brand/23671/.

Популярні парфумерні композиції Calvin Klein

Найпопулярнішими ароматами бренду є Eternity та Obsession. Ще варті уваги й такі композиції:

  • Ck Be. Трохи терпкий, злегка інтимний і в міру мужній аромат. Чудово доповнює образ чоловіка та жінки, які не соромляться бути собою в будь-якій ситуації. Ця есенція створена для тих, хто цінує класику. Її можна використовувати в будь-який час доби.

  • Escape. Свіжий і бадьорий аромат представлений в чоловічій, та в жіночій версіях. У ньому магічним чином поєднуються цілеспрямованість, сила волі та душевна гармонія. Композиція дозволяє відволіктися від буденної метушні, шумного мегаполіса та відчути себе вільним.

  • Euphoria. Жіночі парфуми, що є втіленням бурхливого урагану пристрастей і абсолютного всевладдя. Шипровий квітковий аромат має неймовірно привабливий ефект. Це прекрасне рішення для романтичного побачення або вечірньої прогулянки.

  • CK One. Ця есенція підкреслює сильні сторони чоловіка та чуттєві межі жінки. У ній поєднуються вишуканість та сексуальність, позитивний настрій, та екзотичні ноти. Шлейф підкорює щирістю та галантністю.

  • CK 2. Парфуми з’явились нещодавно. Вони покликані показати невловимий ритм життя жителя мегаполісу. Пікантна нота васабі пом'якшується свіжістю та крихкістю фіалки. Троянда та корінь ірису дарують відчуття інтриги. Ветивер, сандал і ладан ставлять сміливу крапку в композиції.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024