стрічка

Трьох киян судитимуть за оборудки з наркотиками на Рівненщині

16 Червня 2021, 15:34
Судитимуть трьох киян за оборудки з наркотиками на Рівненщині 571
Судитимуть трьох киян за оборудки з наркотиками на Рівненщині

Завершилось досудове розслідування щодо трьох киян, яким інкримінують незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичних речовин і прекурсорів, незаконний посів конопель, а також організацію «нарколабораторій», виготовлення та зберігання обладнання для такого «бізнесу» за попередньою змовою групою осіб.

Крім того, одного з них обвинувачують у незаконному поводженні зі зброєю, — повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

Досудове розслідування встановило, що жінка та двоє чоловіків у Києві та у Хмельницькій області вирощували рослини коноплі та організували лабораторії, де за допомогою спеціального обладнання виготовляли психотропи, які надалі через мережу Інтернет збували на території Рівненської та Хмельницької областей.

Також, на території цих областей обвинувачені займались збутом наркотичних засобів, шляхом здійснення закладок, замовлення на які приймали через Telegram-канал.

Крім того, один з обвинувачених за місцем свого проживання зберігав зброю та бойові припаси без спеціального дозволу, які у липні минулого року під час обшуків було вилучено правоохоронцями. Тоді ж, в ході слідчих дій, вилучили 30 рослини конопель, понад 700 грамів вже висушеного канабісу, більше кілограма прекурсорів, 21 грам амфетаміну, а також макову солому та обладнання для виробництва наркотичних засобів.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також:  Вночі у Рівному підпалили автомобіль: правоохоронці розслідують інцидент

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024