стрічка

Волинська економічна ліга поповнилась новими членами

16 Червня 2021, 15:00
Економічна ліга 668
Економічна ліга

У Волинській торгово-промисловій палаті 15 червня обговорили проблеми громад області, результати співпраці між ними, основні принципи роботи Волинської економічної ліги у 2021-2022 роках, — йдеться на сторінці Волинська економічна ліга - Volyn Economic League у фейсбуці.

На зустрічі також відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Волинською економічною лігою та Волинською торгово-промисловою палатою.

Також під час зустрічі у лігу прийняли нових членів асоціації, до якої увійшли Володимир-Волинська, Нововолинська, Мар’янівська та Литовезька громади.

На завершення засідання присутнім засновник ООО «Агро-еко-актив» Олександр Гавриш презентував інвестиційний проєкт «Вирощування енергорослин на малопродуктивних землях», який вдалося реалізувати у ході партнерства.

За словами новообраного голови асоціації В’ячеслава Католика, кандидатуру якого підтримали голосуванням присутні члени Волинської економічної ліги, наразі головна ціль – це запровадження ефективного механізму, пошук та виявлення точок економічного зростання, впровадження спільних проєктів розвитку, процвітання громад Волинської області та їх плідної роботи.

Читайте також:  Громади Володимир-Волинського району отримали понад один мільйон гривень податку на нерухомість

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024