стрічка

У Рожищі за побиття жінки судили уроженця Білорусі

13 Червня 2021, 16:39
Суд 1019
Суд

У Рожищі судили українця, уродженця білоруського міста Кобрин, за побиття жінки біля магазину.

Про це йдеться у вироку Рожищенського районного суду.

Чоловік, 6 квітня 2021 року, близько 22 години у селищі Дубище біля магазину «Смак» після словесного конфлікту наніс потерпілій жінці один удар кулаком правої руки в ділянку обличчя. Чим спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді синця з підшкірною гематомою в ділянці нижньої повіки лівого ока з поширенням на ліву виличну ділянку, які, згідно з висновком експерт відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров`я, оскільки для його загоєння зазвичай необхідний час понад шість діб.

Допитаний в судовому засіданні чоловік свою винність у вчиненні кримінального проступку визнав. Суду розповів, що між ним та жінкою виникла словесна суперечка, під час якої він наніс їй один удар кулаком руки в обличчя. У вчиненому розкаюється, просив суд суворо не карати. Цивільний позов про відшкодування моральної шкоди визнав.

Зрештою суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, та призначив покарання у виді штрафу в розмірі сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1190 гривень.

Суд також задовольнив цивільний позов потерпілої жінки до чоловіка про відшкодування моральної шкоди в розмірі 20 тисяч гривень.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром