стрічка

У Гощу приїдуть брати Капранови

13 Червня 2021, 16:15
Брати Капранови 995
Брати Капранови

Зустріч та автограф-сесія із відомими письменниками сучасності Дмитром та Віталієм Капрановими (Брати Капранови) вперше відбудеться у селищі Гоща.

Подія запланована на 15 червня, початок о 15:00, йдеться на сайті громади. 

Віталій та Дмитро Капранови зустрінуться із гощанцями у садибі Ленкевичів, що в місьцевому парку. 

Віталій і Дмитро Капранови – відомі брати української літератури, письменники, публіцисти, видавці та громадські діячі. Фундатори видавництва «Зелений пес», ведучі та автори історичного YouTube каналу «ім. Т.Г. Шевченка». Просувають українську культуру, історію та літературу.

Роман «Паперові солдати» ґрунтується на реальних подіях. За сюжетом книги двоє молодих художників зустрічаються у Варшаві. Один з них – Біл Титла, син українських емігрантів із США. Другий – Ніл Хасевич, молодий волинянин. Доля готує їм багато випробувань, але вони про це поки що не знають…

Подія організована в рамках проєкту «Велике читання. Рівненщина читає «Паперові солдати» Братів Капранових». Це соціально-культурний проєкт, покликаний популяризувати книгочитання, як усвідомлено обрану життєву стратегію задля всебічного та гармонійного розвитку особистості, сприяння духовному та інтелектуальному розвитку краян, піднесенню їх патріотичних почуттів.

Проєкт спонукає мешканців Рівненщини читати одну і ту ж книгу в один і той же час, а потім обговорювати її у бібліотеках і на різних літературних зібраннях.

Читайте також:  У Зорі будують новий елеватор

Коментар