стрічка

17-річного жителя Ковельського району підозрюють у продажі наркотиків

11 Червня 2021, 13:14
17-річного жителя Ковельського району підозрюють у продажі наркотиків 551
17-річного жителя Ковельського району підозрюють у продажі наркотиків

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно із працівниками Ковельського районного управління поліції провели вісім санкціонованих обшуків на території Ковеля та району. 

Про це інформують на сайті Національної поліції у Волинській області.

Обшук проводили у рамках кримінального провадження розпочатого за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У головного фігуранта по справі, 17-річного жителя Ковельського району, поліцейські під час обшуку вилучили паперовий згорток з речовою, схожою на канабіс, вагою близько 5 грамів, пристрій для вживання наркотичного засобу, банківські картки та 2 мобільних телефони. До слова, йому слідчі уже повідомили про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут наркотиків.

Окрім цього у інших фігурантів поліцейські вилучили близько 15 г канабісу, пристрій для його вживання, 10 мобільних телефонів, банківські картки та два пістолети.

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Досудове розслідування триває.

 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024