стрічка

З підпільного покерного клубу у Луцьку вилучили майна на півтора мільйона гривень

11 Червня 2021, 09:37
Поліцейські викрили підпільний гральний заклад 330
Поліцейські викрили підпільний гральний заклад

У підпільному покерному клубі, який діяв у центрі Луцька під виглядом клубу спортивного покеру, провели обшуки та вилучили майно на загальну суму понад 1,5  мільйона гривень.

У приміщенні покерного клубу правоохоронці виявили майже 40 людей. Про це  повідомляє Нацполіція Волинської області.

Під час обшуків у клубі тривала чергова гра, – кажуть у поліції. На місці застали барменів, адміністраторів та інших працівників, які забезпечували карткові ігри. Заклад працював під виглядом клубу спортивного покеру, де гравці робили грошові ставки.   За покерними столами перебували гравці, які робили грошові ставки.

Поліцейські провели невідкладний обшук у приміщенні, під час якого  виявили та вилучили  8 столів для гри у покер, 10 000 грн, понад 3000 фішок для покеру різного номіналу, колоди карт для покеру, таймер, сервер відеонагляду, флеш-носії, боргові записки, чорнові записи із зазначенням імен гравців та сум грошових коштів, які свідчили про проведену гру у покер. 

Орієнтовна вартість вилученого майна становить понад 1,5 мільйона гривень. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене та  проведення експертного дослідження.

 Читайте також: Жителі Луцька скаржаться щодо паркування авто на квітниках та траві

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024