стрічка

У Рожищі перенесли День міста

10 Червня 2021, 18:19
У Рожищі перенесли День міста 929
У Рожищі перенесли День міста

Святкування Дня міста Рожище цьогоріч відтермінували на невизначений час.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Вячеслав Поліщук. Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Зазвичай Рожище відзначає День міста щороку в перший день Святої Трійці, що супроводжується народними гуляннями, концертами та розвагами. 

«Так сталося, що цього року День міста припадає на карантин. Тож, після зняття заборони на проведення масових заходів місто все ж таки відсвяткує свою 699-му річницю заснування. Дата та час буде попередньо узгоджена та повідомлена на офіційному сайті громади», – йдеться у повідомленні.

У міській раді сподіваються, що згодом ситуація стане значно кращою і буде чудовий привід на законних підставах зібратися разом на свято рідного міста.

Нагадаємо, 8 червня в Україні пом'якшили карантин. За даними МОЗ, станом на 9 червня всі регіони України та Київ – в «зеленій» зоні, однак остаточне рішення повинна прийняти держкомісія ТЕБ та НС. Після її рішення всі області офіційно стануть «зеленими». 

У «зеленій» зоні дозволені масові заходи за участі понад 50 осіб. Також Уряд дозволив проведення масових заходів, у тому числі в розважальних закладах та закладах громадського харчування, за умови, що на одну людину буде виділено чотири квадратних метри площі будівлі, території або при заповненості на більше двох третин місць. 

При цьому робота ресторанів дозволена цілодобово, а відстань між столиками зменшено з 2 до 1,5 метрів.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024