стрічка

В Любомльській школі відкрили меморіальну дошку Герою АТО Андрію Шинкаруку

10 Червня 2021, 15:31
Меморіальна дошка Андрію Шинкаруку 685
Меморіальна дошка Андрію Шинкаруку

Меморіальну дошку любомльчанину Андрію Шинкаруку, який загинув, боронячи суверенітет і територіальну цілісність України,  відкрили днями на фасаді Любомльського ЗЗСО № 3, де навчався воїн.

Це вже другий подібний захід із вшанування нашого земляка — нагадаємо, кілька тижнів тому таку ж пам’ятну дошку відкрили на стелі землякам, які полягли на Сході, пише газета «Наше життя».

На урочистий мітинг на шкільному подвір’ї зібралися учні і педагоги, представники військкомату, громадськості, учасники АТО/ООС. Право відкрити меморіальну дошку надали учасниці ООС Світлані Хомік та учневі ЗЗСО № 3 Дмитру Різенку. Діти поклали квіти, а потім благочинний Любомльського району, настоятель парафії Архистратига Михаїла Віктор Возняк провів освячення.

Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв. Вшанування їхньої пам’яті — це не просто наш святий обов’язок, це наша шана, наша молитва за майбутнє країни — таким був лейтмотив промов ведучої заходу, директорки ЗЗСО Тетяни Янчук, голови Любомльської спідки воїнв АТО/ООС Андрія Півнюка, секретаря міськовиконкому Ігоря Торби.

Учасники мітингу вшанували Андрія Шинкарука та всіх українців, які віддали свої життя за самостійність і незалежність України, хвилиною мовчання.

Приєднуйтеся до вайбер-чату Район.in.ua. Тільки найважливіші новини без спаму!

 
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024