стрічка

Із сайту Волинської єпархії УПЦ МП видалили повідомлення про нагородження священника-перебиранця

07 Червня 2021, 15:40
Посилання за публікацією на сайті видає помилку 404 1242
Посилання за публікацією на сайті видає помилку 404

Із офіційного сайту Волинської єпархії Української православної церкви Московського патріархату зникло повідомлення про нещодавнє свято у храмі Копачівського благочиння, під час якого священник, якого нещодавно затримали у жіночому вбранні, отримав високу церковну нагороду.

Як видно зі скріншоту повідомлення, подія відбувалася 26 травня. Станом на 15:00 7 червня посилання за публікацією на сайті видає помилку 404, повідомляє Район.Рожище.

Як повідомляла раніше пресслужба Волинської єпархії УПЦ МП, з благословення митрополита Онуфрія та архієпископа Нафанаїла, настоятель храму отримав високу церковну нагороду – митру, а його матушка – орден святої великомучениці Варвари.

Нагадаємо, кілька днів тому полісмени затримали священника у жіночому вбранні. Ним виявився настоятель одного із храмів Копачівського благочиння.

Згодом у єпархії казали, буцімто священник через психічне захворювання давно є заштатним отцем і не має приходу у жодному з храмів громади. Однак ця інформація не відповідає дійсності. Виявляється, два тижні тому він ще отримував нагороду з благословення найвищого керівництва.

Два тижні тому священник отримував нагороду з благословення найвищого керівництва.
Два тижні тому священник отримував нагороду з благословення найвищого керівництва.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024