стрічка

Для будівництва спорткомплексу на Світязі шукають підрядників

04 Червня 2021, 17:37
База практик ВНУ «Гарт» 663
База практик ВНУ «Гарт»

На базі практик спортивно-оздоровчого табору «Гарт», що на озері Світязь Шацького району, збудують мультифункціональний спортивний комплекс. 

Відкриті торги для пошуку підрядника 20 травня оголосив департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації на платформі Prozorro.

Ще у січні ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось повідомив про намір облаштувати спорткомплекс та зазначив, що виш подав відповідний проєкт на розгляд Державного фонду регіонального розвитку.

Очікувана вартість робіт становить 18 348 304 гривні. Роботи повинні завершити до 15 листопада 2021 року. Подавати тендерні пропозиції можна до 6 червня. Аукціон проведуть 7 червня. 

Зі слів ректора, головна вимога проєкту – будівництво універсального майданчика з розмірами 40 на 20 метрів. Такий формат дозволить проводити там загальноукраїнські та міжнародні змагання з ігрових видів спорту. Комплекс матиме усі необхідні ліцензії. Окрім змагань, там планують проводити навчально-тренувальні збори. 

«Майданчик буде передбачений для волейболу, гандболу, баскетболу, міні-футболу. Також ми запланували звести зал, обладнати його усім необхідним для атлетичної гімнастики. Це буде сучасний та ліцензований, хороший спортивний комплекс», – зазначив очільник ВНУ. 

Як каже ректор, першочергове право на користування комплексом матимуть студенти ВНУ. Окрім того, виш має укладені угоди з територіальними громадами, які також зможуть надати туди доступ своїм учням, студентам та спортсменам.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024