стрічка

Видатні кухарі країни проведуть низку майстер-класів на Волині

20 Травня 2021, 09:30
967

У суботу, 22 травня, року об 11:00 в навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій Камінь-Каширського вищого професійного училища відбудеться «Парад майстер-класів видатних кухарів України».

Про це інформує пресслужба РДА.

Відтак, управління освіти і науки облдержадміністрації та Асоціація кулінарів України запрошують до заходу викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної освіти кулінарного профілю та працівників закладів ресторанного господарства, які хочуть підвищити свій професійний рівень і бажають познайомитися з новими техніками та смаками.

У програмі передбачені майстер-класи:

  • – від президента Асоціації кулінарів України, F&B-директора національної мережі готелів та ресторанів «Reikartz Hotel Group» Андрія Магалецького;
  • – від золотих шеф-кухарів України, Асоціації кулінарів України, учасників національної збірної України у Всесвітній кулінарній олімпіаді (ІКА) – 2020 в м. Штутгарт (Німеччина): Віктора Беляка, Олександра Дахно, Олександра Яроша, Андрія Змієвського;
  • – від золотих шеф-кухарів України, членів Асоціації кулінарів України Віктора Бондарчука, Дениса Шершуна та учасника телевізійного кулінарного шоу «Король десертів» Антона Линди.

Слід зазначити, що учасники майстер-класів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації від Асоціації кулінарів України.

Аби взяти участь у заході необхідно зареєструватися за посиланням:  https://forms.gle/gDbPqNeis5nSGKNz8.


 

Приєднуйтеся до вайбер-чату Район.in.ua. Тільки найважливіші новини без спаму!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024