стрічка

У Луцьку відкриють новий транспортний маршрут

19 Травня 2021, 17:45
Фото ілюстративне 962
Фото ілюстративне

Під час засідання виконавчого комітету прийняли рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування №130 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)», №181 «Богушівка – Луцьк».

Цим документом передбачено відкрити автобусний маршрут №130 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)». Передбачено, що на маршруті працюватимуть вісім автобусів пасажиромісткістю не менше 80 осіб. Про це йдеться на сайті Луцькради.

Автобуси прямуватимуть за маршрутом у прямому та зворотному напрямку: с. Богушівка, с. Забороль, с. Тарасове, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль).

Також оголошено й конкурс й на маршрут № 181 «Богушівка – Луцьк». Автобуси за ним курсуватимуть у прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка, Ковельська, Володимирська, с. Тарасове, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на території АС № 1 та у с. Богушівка).

Призначили сьогодні члени виконавчого комітету тимчасового перевізника на міському автобусному маршруті загального користування № 12 Єршова – Окружна». Це -ТзОВ ВТП Санрайз ЛТД.

Читайте також: У Луцьку встановлять камери автоматичної фіксації перевищення швидкості

Приєднуйтеся до вайбер-чату Район.in.ua. Тільки найважливіші новини без спаму!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024