стрічка

На Волині змагались мотокросери з Європи

11 Травня 2021, 19:05
Біля Ковеля відбувся перший етап чемпіонату Європи з мотокросу 803
Біля Ковеля відбувся перший етап чемпіонату Європи з мотокросу

Ковель приймав змагання з мотокросу.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

На мототреку урочища Люблинець 8-9 травня відбулись перший етап чемпіонату Європи у класі 65 - 85 куб. см та змагання на кубок Миколи Клімашевського у класі 50 куб. см.

До міста приїхали мотоциклісти з України, Польщі, Білорусі, Латвії, Литви, Естонії, Росії.

«Такі змагання — це і адреналін, і нові друзі та знайомства, і головне — новий досвід, якого ніколи не буває забагато. Нехай цей мототрек стане для когось трасою переможців, комусь покаже, де потрібно дотиснути, когось навчить бути безкомромісним. Тож успіху! Удачі! Перемог!», – сказав на урочистому відкритті міський Ковеля голова Ігор Чайка.


У підсумку першого етапу чемпіонату Європи у класі 65 куб. см перемогу здобув Міхал Псюк (Польща), друге місце – в Енріко Пелмана (Естонія), третє – Лукаса Леока (Естонія).

У класі 85 куб.см преше місце завоював Яніс Мартінс Рейсуліс (Латвія), друге – Семен Рибаков (Росія), третє – Себастьян Леок (Естонія).

У змаганнях на кубок Миколи Клімашевського у класі 50 куб. см «золото» виборов Даніїл Зайцев (Білорусь), на другу сходинку піднявся – Володимир Черней (Україна), на третю – Адріан Русецький (Білорусь).

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024