стрічка

Маршрутки не буде: якою службою таксі користуватися в Луцьку

10 Травня 2021, 13:15
1868

Лучани часто стикаються з відсутністю маршруток, коли вкрай потрібно дістатися кудись швидко. У таких випадках рятує лише власний автомобіль, або ж служба таксі https://opti.global/lutsk

Водії цієї служби підвозять людей уже понад 15 років у 36 містах України та кількох інших країнах. Луцькі опті-таксі не відстають за рівнем комфорту та оперативності, а також враховують особливості нашого міста, зокрема популярність залізниці та туристичні місця.

 

Як викликати таксі Opti

 

Звичайно, зателефонувати за номером 579 і поговорити з диспетчером. Проте, у наш прекрасний новий час не обов’язково з кимось говорити. Можна завантажити додаток на смартфон, обрати разовий виклик або зареєструвати профіль, тицьнути на карту і чекати свою машину.

Раптом вам захочеться поїхати далі, ніж у сусідній мікрорайон, то в додатку можна замовити квитки на автобус, потяг чи літак. Хто ж не мріяв вийти в магазин, а опинитися в Єгипті?

Додаток також має перевагу у вигляді бонусів, акцій та промокодів. Зокрема, кожному користувачу надають промокод, який він може розіслати своїм друзям. Чим більше друзів скористається цим промокодом, тим більше бонусів отримає користувач.

 

Що робити з бонусами, або Способи оплати

 

Той момент, коли мати багато друзів означає безкоштовно їздити на таксі, настав. Адже бонусами, які користувач отримує за запрошення інших, можна розрахуватися за поїздку.

У додатку в розділі «Оплата» можна обрати, яким чином ви хочете віддячити водієві. Зробити це можна згаданими бонусами, готівкою або ж карткою через Google Pay чи Apple Pay.

 

Якими машинами можна їхати

 

Компанія Opti насамперед турбується про комфорт своїх пасажирів, тому в додатку ви можете обрати, який автомобіль приїде за вами. Викликати можна легкові машини формату «Стандарт», «Економ», «Комфорт», «Універсал», мікроавтобус або вантажівку, та навіть просто водія, якщо авто ви маєте.

На цьому, так би мовити, «індивідуальні налаштування» не завершуються. Opti може врахувати ваші побажання щодо наявності дитячого автокрісла, балакучості чи шкідливих звичок водія та місця для ваших домашніх тварин. Куди б ви не їхали та щоб не перевозили, компанія це врахує.

Додаткові послуги

 

Opti – це рух уперед, а нова коронавірусна реальність ще більше штовхає до руху. Тож  поряд зі звичними пасажирськими перевезеннями з’явилася послуга з доставки продуктів додому та доставки пересилань адресату.

Аби зайвий раз не тертися з ближніми в черзі за хлібом, можна в кілька кліків замовити доставку просто під двері. Якщо ж вам треба привітати друга з днем народження, а ви на самоізоляції, – замовте доставку пересилань адресату і вашому другу привезуть подарунок кур’єри Opti (якщо подарунок важить менше 20 кілограм).

 

Не просто таксі

 

Компанія Opti – це ще й соціально відповідальний бізнес, який регулярно бере участь у різних благодійних та екологічних проектах. Під час першого нокдауну опті-таксі безкоштовно перевозили лікарів у семи регіонах України. У Хмельницьку та Житомирі водії допомагали місцевій владі розвозити продуктові набори. Через проблеми з транспортом служба безкоштовна підвозила людей на процедури гемодіалізу.

Окрім протиепідемічної діяльності водії Opti долучилися до проєкту «Привези друга додому» в Рівному. Вони безкоштовно підвозили людей, що під час проєкту забирали тварин із притулку.

Окрім цього компанія активно пропагує збереження екологію та допомагає просувати молодих українських виконавців.

Обираючи таксі Opti, ви теж долучаєтеся до таких ініціатив.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024