стрічка

Юні художники з Володимирщини відзначились на міжнародному конкурсі

09 Травня 2021, 16:50
695

Вихованці Володимир-Волинської дитячої художньої школи та Устилузької школи мистецтв отримали дипломи лауреатів та відзнаки в конкурсі малюнків «Ілюстрація до народної казки».

Про це пише Суспільне.

На VI Міжнародному конкурсі малюнків відзнаки отримали десять школярів, – розповіла Суспільному заступниця директора художньої школи Ірина Надюкова.

Художня школа не вперше бере участь в конкурсі, який традиційно відбувається раз на два роки.

«Цього року, окрім учнів, відзнаку за кращу колекцію робіт, надісланих на конкурс, отримала наша школа», – зазначила Ірина Надюкова.

Усього на конкурс від школи надіслали приблизно 30 робіт.

Дипломами лауреата VI Міжнародного конкурсу малюнку «Ілюстрація до народної казки» нагородили Анжеліку Дубчук, Анастасію Зданавічуте, Уляну Рижкову, Діану Смірнову і Євгенію Терновецьку та учениць Устилузької школи мистецтв Маргариту Кислянку і Вікторію Прогонюк.

Спеціальну відзнаку журі отримали Івонна Гудвілович, Євгенія Сахарук. Також дипломом переможця нагороджено ученицю Устилузької школи мистецтв Марію Бугай.

Усього на конкурс з різних країн надійшло 3 405 робіт, зокрема з Білорусі, Болгарії, Індії, Казахстану, Китаю, Литви, Польщі, Росії, Румунії, Сербії, Туреччини та України.

Нагадаємо, у березні цього року три учениці Володимир-Волинської дитячої художньої школи здобули перемогу в міжнародному конкурсі дитячої творчості в місті Нова Загора (Болгарія).




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024