стрічка

Волинські депутати зняли кліп до Дня матері

09 Травня 2021, 11:01
5616

Гурт «Вільний вітер» у депутатському складі записав кліп на пісню «На зорі мене, мамо, збуди»

Відеопривітання розміщено на ютуб-каналі Михайла Дудая.

У гурті «Вільний вітер» співали:

  • директор будинку культури села Піддубці Віталій Демчинський,
  • депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк,
  • художній керівник будинку культури села Піддубці, викладач Луцького педагогічного коледжу Михайло Дудай,
  • інспектор фізичної культури Центру культури та спорту Підгайцівської територіальної громади, колишній голова Лищенської сільської ради Віталій Шкорупський,
  • заступник Торчинського селищного голови Олександр Пиза,
  • заступник Підгайцівського сільського голови, депутат Волинської обласної ради Валентин Приходько.

Слова і музику до пісні написав Юрій Михайленко, аранжування і звукозапис – Роман Сорока, відео до кліпу – Vorobeyfilm.

Як розповів у коментарі для Район.in.ua, учасник гурту, клавішник і соліст,  Тарас Щерблюк, чоловіки часто разом музикують, а на підготовку кліпу витратили сім днів: три дні репетирували, три дні записувалися на студії, ще один день знімалися у Рокинівському музеї-скансені сільського господарства (комунальний заклад Волинської обласної ради), а на монтаж пішла ніч, щоб встигнути опублікувати відео до Дня матері. 

Барабанщик «Вільного вітру» Олександр Пиза розповів, що гурт існує вже 4 роки, і в перші два роки діяльності навіть гастролювали по клубах волинських сіл, брали участь у локальних фестивалях. А у нинішньому складі музиканти зібралися у цьому році і у вільний від основної діяльності час збираються на репетиціях у Піддубцівському клубі. 

«Вокалістами у цій композиції виступили Тарас Щерблюк і Валентин Приходько. Але приспів виконуємо ми всі разом. І хоч ми аматори, я гордий з того, що у нас вийшло на гарному рівні. Ми ж записували кожну партію окремо і потім накладали голоси: цікавий досвід!», – поділився емоціями політик Олександр Пиза. 

Раніше аматорський гурт вже публікував кліп на повстанську пісню «Ліс – наш батько, темна нічка – мати» до Дня захисників України 14 жовтня 2020 року.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024