стрічка

У селі на Рівненщині відкриють оновлений дитсадок

07 Травня 2021, 14:24
605

Оновлений дитсадок у Бабинській громаді готують до відкриття.

Замість старого приміщення школи – оновлений сучасний дитсадок. Так, дошкільнята села Горбаків, що у Бабинській ТГ Рівненського району, скоро навчатимуться в покращених умовах. Про це інформують в пресслужбі Рівненської облдержадміністрації.

Відновили старе приміщення, перепланували кабінети та реконструювали заклад ззовні та зсередини.

Ось так навчальний заклад виглядав «ДО» початку реконструкції
Ось так навчальний заклад виглядав «ДО» початку реконструкції

«Раніше на території Горбаківської сільради був лише 1 старий садочок, який досі не оновлювався. Тому рішення про реконструкцію приміщення школи під новий садок підтримали усі мешканці. Тепер і діти, і батьки чекають на відкриття», – розповіла заступниця голови Бабинської ТГ Вікторія Горн.

Загалом тут навчатиметься 50 дітей у 3 групах.








 

Спочатку будівельники демонтували старі існуючі перегородки та замінили їх на нові, потім перепланували перший та другий поверх. Таким чином конструкцію самої будівлі вдалось підсилити і вивести із застарілого стану.

Як розповіли в департаменті з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА, фахівці якісно відновили двоповерхове приміщення, тому реконструкція закладу вже йде до завершення.

«У цьому році до програми Президента «Велике будівництво» включені 3 садочки Рівненщини. Плануємо розбудувати мережу дошкільних закладів та покращити умови для дітей. Наразі ми працюємо над будівництвом садочку у Рівному на вулиці Коновальця, а також реконструкцією у смт Мізоч та селі Горбаків Рівненського району. Якість, сучасність, безбар’єрність – наші основні критерії», – зазначає голова облдержадміністрації Віталій Коваль.

Читайте також:

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024