стрічка

Директора Волинської філармонії оштрафували за преміювання дружини

06 Травня 2021, 18:00
706 Джерело: 0332.ua

Луцький міськрайонний суд оштрафував на 3 400 гривень директора Волинської обласної філармонії Сергія Єфіменка за преміювання дружини. У період з червня 2019 до грудня 2020 року він преміював її на 65 тисяч гривень.

Відповідну постанову 22 квітня цього року ухвалила суддя Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк, пише «Сила правди».

Директор Волинської філармонії Сергій Єфіменко у період з червня 2019 до грудня 2020 року преміював на 65 тисяч гривень свою дружину, яка працює на посаді режисера-постановника та за сумісництвом є артисткою розмовного жанру.

При цьому він не повідомив про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду, Управління культури з питань релігії та національностей Волинської обласної державної адміністрації чи Національне агентство з питань запобігання корупції.

У суді директор філармонії свою провину визнав та щиро розкаявся у скоєному, просив суворо його не карати, оскільки він має на утриманні трьох неповнолітніх дітей.

Суддя Людмила Присяжнюк під час прийняття рішення врахувала, що директор філармонії раніше не притягувався до адміністративної відповідальності, має позитивну характеристику. Також до обставин, що пом’якшують відповідальність віднесли й визнання ним провини та щире каяття.

Відтак, суддя визнала директора винним та призначила йому 3400 гривень штрафу. Також він має сплатити 454 гривні судового збору.

Нагадаємо, раніше «Сила правди» повідомляла про директора волинського драмтеатру Анатолія Гливу, якого оштрафували за преміювання на майже 47 тисяч гривень свого сина, невістки та зятя.

Окрім того, 3400 гривень штрафу присудили і колишньому директору ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Ігорю Свиридову. З липня по вересень 2020 року він преміював сам себе на 30 тисяч гривень.

Читайте також: Симфонія стін: Волинська філармонія 80 років дає концерти без власного залу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024