стрічка

У Володимирі візьмуться за капітальний ремонт вулиці Павлова

03 Травня 2021, 13:50
431

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук днями провів виїзну нараду з питання капітального ремонту вулиці Павлова.

У нараді взяли участь депутати міської ради та проєктанти, котрі, оглянувши усю вулицю, що має протяжність 470 метрів, визначились з тим, який вигляд вона матиме після ремонту, інформують на сайті громади.

Капітальний ремонт вулиці Павлова, на якій знаходиться Володимир-Волинське ТМО, цьогоріч проведуть на умовах співфінансування 50/50 із міського бюджету та за кошти Державного дорожнього фонду.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук разом із проєктантами та депутатами у першу чергу звернули увагу на ширину проїжджої частини та тротуарів, котрі на цій вулиці досить вузькі, а в окремих місцях майже непрохідні через паркани та приватну забудову, які власники звели із порушеннями.

«Якщо раніше були думки розширити досить вузькі тротуари, то після огляду вулиці ми побачили, що трафік автомобілів тут дуже насичений, а відтак вирішили зберегти проїжджу частину в існуючих межах, розширивши її лише на деяких виїздах», – зазначив Ярослав Матвійчук.

Окрім оновленого дорожнього покриття, бруківки на тротуарах, в ході ремонтних робіт проведуть заміну водогону, вуличного освітлення (усі опори змістять максимально до огорож приватних будинків), зупинок громадського транспорту, а також облаштують нові паркомісця біля лікарні та площадки для сміттєвих контейнерів.

Читайте також: Для школярів Володимира продовжили дистанційне навчання





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024