стрічка

На Рівненщині судили електрозварювальника, який убив свого роботодавця

30 Квітня 2021, 19:30
656 Джерело: https://www.google.com/

Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді 8 років та 6 місяців позбавлення волі.

Вироком Зарічненського районного суду 38-річного жителя територіальної громади визнали винним в умисному вбивстві 59-річного жителя цієї ж громади. Про це інформують на сайті Вараської окружної прокуратури.

Під час досудового розслідування вдалось зібрати достатньо доказів, аби у суді прокурору довести вину чоловіка. Обвинувачений працював неофіційно електрозварювальником у приватного підприємця в Зарічному. Ввечері 23 травня 2020 року після спільного вживання алкогольних напоїв між роботодавцем та підлеглим виник конфлікт через оплату праці.

Підлеглий, який раніше займався одним із видів бойових мистецтв і вже притягувався до кримінальної відповідальності, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс не менше семи ударів руками та ногами в голову потерпілого, від яких той впав і помер.

Усвідомивши скоєне, злочинець самостійно повідомив на лінію 102 про заподіяння смерті іншій людині.

Крім того, під час затримання в кишені обвинуваченого виявили особливо небезпечний та заборонений в обігу наркотичний засіб – канабіс. Чоловік пояснив, що зберігав вказану речовину для власного вжитку. Орган досудового розслідування кваліфікував це як незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту, що і потягло за собою покарання у вигляді 2 місяців арешту, що враховано при призначенні остаточного покарання.

Наразі рішення законної сили ще не набрало.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024