стрічка

На Волині презентували проєкт про волонтерство в умовах пандемії

01 Травня 2021, 09:30
466

У Боратинській громаді розпочали реалізацію проєкту «Підтримка сільського населення в умовах COVID-19».

Про це йдеться на сайті громади.

Ініціатива отримала перемогу у конкурсі проєктів «Волонтерство в громаді», організованому Програмою «U-LEAD з Європою». Проєкт впроваджується спільно з громадською організацію «Європейський вектор Волині», Боратинською та Смідинською сільськими громадами та має на меті забезпечити підтримку сільського населення та розвиток волонтерства у громадах з метою зменшення негативного впливу пандемії COVID-19 шляхом надання спеціалізованої допомоги та правового просвітництва.

Днями у Боратині та Смідині відбулася презентація проєкту, а також воркшоп на тему: «Волонтерство: як і для чого допомагати один одному. Актуальність волонтерства в умовах COVID-19». Учасники зустрічі у форматі дискусії мали нагоду обговорити роль та специфіку волонтерства в умовах COVID-19, презентувати кейси своїх громад.

Під час воркшопу місцеві активісти також напрацьовували інструменти ефективного залучення волонтерів та аналізували ризики, які слід враховувати при залучення добровольців до свого проєкту чи ініціативи.

Проєкт «Підтримка сільського населення в умовах COVID-19» впроваджується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується багатьма донорами, зокрема ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.


Читайте також: Соціально незахищеним мешканцям Боратинської громади вручили продукти до Великодня 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024