стрічка

Затримали водія з Ковельщини, який втікав від патрульних і опирався правоохоронцям

28 Квітня 2021, 12:17
Поліція / Фото ілюстративне 406
Поліція / Фото ілюстративне

Жителю селища Голоб загрожує кримінальна відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень поліцейському.

Про це інформує Ковельське районне управління поліції у Facebook.

Під час несення служби у селищі Голоби наряд патрульної поліції побачив кермувальника, який порушив правила дорожнього руху та на вимогу працівників поліції не зупинився. Правоохоронці почали переслідувати правопорушника та через декілька хвилин водій зупинив автомобіль «ВАЗ» на одній із вулиць селища.

При спілкування з поліцейськими, 26-річний пасажир почав чинити опір, зокрема, вчинив бійку, виражався нецензурною лайкою та шарпав за формений одяг. Правопорушника затримали за статтею 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Транспортний засіб вилучили. Триває слідство.

Разом з тим, на 26-річного водія склали адміністративні протоколи за статтями 121-5 (Порушення правил користування ременями безпеки), 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (Залишення місця ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024