стрічка

Показали, як відремонтували дорогу від Луцька до Дачного

27 Квітня 2021, 15:01
Скріншот із відео 791 Джерело: Facebook
Скріншот із відео

Ділянку дороги Р-14 від міста Луцьк до села Дачне, нині Луцького району (колишнього Ківерцівського району), відремонтували у 2020 в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Про це інформує Волинська обласна державна адміністрація на своїй сторінці у фейсбуці.

Автошлях Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ протяжністю 154,2 кілометра бере свій початок в Луцьку, і, пролягаючи територією Ківерцівського, Маневицького, Камінь-Каширського і Любешівського районів, з’єднує обласний центр Волині з пунктом пропуску «Дольськ» на українсько-білоруському кордоні.

Так, упродовж минулого року відремонтовано майже 12 кілометрів цього важливого для регіону автошляху у Луцькому та Ківерцівському районах.

Зокрема, майже чотири кілометри відремонтували на ділянці від Луцька до Дачного та ще вісім кілометрів цієї важливої транспортної артерії відновили на відтинку від міста Ківерці до кінця села Озеро (кілометр 16 – кілометр 24).

Цьогоріч ремонт дороги продовжується, орієнтовна вартість робіт становитиме понад 106 мільйонів гривень. У планах в найближчі роки відремонтувати весь автошлях Р-14.

Читайте також: 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024