стрічка

Де дороги: міський голова відповів на запитання, а поліція знайшла організатора нічної акції у Рожищі

16 Квітня 2021, 11:06
648

Міський голова Рожища В'ячеслав Поліщук відповів на запитання, яке залишили на асфальті міських вулиць – «Де дороги?».

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.Волинь.

Нагадаємо, нещодавно невідомі організували у Рожищі нічну акцію – обвели ями та вибоїни фарбою та залишили написи «Де дороги?».

Міський голова В’ячеслав Поліщук розповів, що місцеві дороги нині у такому стані, бо з фірмою, яка їх обслуговує, розірваний договір.

«Потрібно провести тендера по місцевих дорогах: вулиця Чайковського, Коте Шилокадзе, цей круг, належать до доріг державного значення і вони на обслуговування служби автомобільних доріг», – каже міський голова.

Натомість у Службі автомобільних доріг області озвучили іншу інформацію. Зі слів речниці Оксани Михальчук, вулиця Коте Шилокадзе у Рожищі не повністю належить до автомобільних шляхів державного значення, є ділянка, що в комунальній власності. Її ремонтом має займатися місто.

Зі слів міського голови, у бюджеті цього року закладено 580 тисяч гривень на поточні ремонти комунальних доріг, серед них і центральна міська та вулиця Незалежності. Ями на ній, – каже В’ячеслав Поліщук, – лататимуть найближчим часом. На поточні ремонти торік витратили близько 400 тисяч гривень.

Тим часом поліція встановила особу активіста. Про це Район.Рожище повідомили у місцевому відділі поліцейської діяльності. Чоловіка вистежили за допомогою камер відеоспостереження. Ним виявився 34-річний житель міста.

Правоохоронці провели із ним профілактичну бесіду.

 

Коментар