стрічка

На Ківерцівщині до смерті побили чоловіка

13 Квітня 2021, 13:17
Фото ілюстративне 682 Джерело: zt.20minut.ua
Фото ілюстративне

У селі Дерно Ківерцівського району знайшли тіло чоловіка, який помер внаслідок бійки.

Трагедія сталася у понеділок, 12 квітня. Про це інформує ГУ Національної поліції у Волинській області.

Слідчі ГУНП у Волинській області спільно із співробітниками відділення поліції №1 міста Ківерці протягом декількох годин встановили та затримали чоловіка, який у селі Дерно на Ківерцівщині вбив 48-річного волинянина.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У понеділок вранці, 12 квітня, до поліції зателефонував житель села Дерно та повідомив, що в будинку по вулиці Першотравневій виявив тіло чоловіка. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі виявили тілесні ушкодження. Його направили для проведення судово-медичної експертизи.

Поліцейські, провівши низку слідчо-оперативних заходів, встановили, що 54-річний місцевий житель побив 48-річного потерпілого. Останній від отриманих травм помер.

Працівники слідчого управління ГУНП у Волинській області затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєному злочині та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  

Триває досудове слідство, під час якого з’ясують причини та обставини скоєння злочину.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Читайте також: Домашнє насильство: куди телефонувати, якщо не готові звертатися в поліцію

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром