стрічка

Народного депутата Валерія Стернійчука вдруге переобрали головою Волинської обласної організації «Слуга Народу»

12 Квітня 2021, 11:00
Зе!Команда на Волині 2447
Зе!Команда на Волині

На два роки нардепа Валерія Стернійчука переобрали головою Волинської обласної організації ПП «Слуга Народу».

Таке рішення ухвалили на конференції обласного осередку партії. 

«Дякую колегам, що підтримали мою кандидатуру. Мені як ініціатору Зе!Команди на Волині надважливо продовжити реалізацію програми президентської політсили. Впевнений, що консолідація зусиль партійного крила, обласної держадміністрації і місцевих депутатів дасть відмінні результати у розвитку регіону і створенні комфортних для життя волинян умов. «Велике будівництво», «Велика реставрація», децентралізація, діджиталізація та інші пріоритетні напрями, над якими працюватимемо разом із новообраними членами Політради. У нас вже запрацювала «Зе!Молодіжка», плануємо започаткувати рух «Зе!Жінки». Також важливо створити та розвивати активні місцеві осередки у кожному районі, місті, громаді. Тому партійній розбудові - бути!», – розповів Стернійчук. 

Крім того, обласна організація партії створила Політраду. ЇЇ очолив народний депутат Андрій Задорожний. 

«Маю за честь очолити політраду обласного осередку партії. Я не є родом з Волині, але всім серцем і душею волію, щоб цей край став ще більше привабливішим, як туристично, так й інвестиційно. Основним завданням вбачаю забезпечити повноцінний діалог між місцевими громадами, обласною та центральною владою. І впевнений, що той склад Політичної ради, який сьогодні обрано, ефективно працюватиме над успішною реалізацією концепції розвитку регіону».

До її складу увійшли: народні депутати Валерій Стернійчук та Андрій Задорожний, голова фракції «Слуга Народу» у Волинській обласній раді Ігор Лісовський, його заступник Олександр Сачук та керівник фракції в Ковельській райраді Юрій Кондратович

Нагадаємо, 13 березня в Києві відбувся з’їзд партії «Слуга Народу», на якому ухвалили новий статут. Він надає широкі повноваження первинним осередкам та посилює зв’язок із регіонами. Політична рада та Національна рада громад стали найвищими керівними органами партії.

Коментар