стрічка

Судили жінку, яка у Любомлі торгувала з рук двома пляшками молока

12 Квітня 2021, 08:39
Продаж молока 752 Джерело: https://drogmedia.net.ua/
Продаж молока

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений відділенням поліції №1 (м.Любомль) протокол про притягнення до адміністративної відповідальності жінку, яка торгувала у Любомлі молоком.

Про це йдеться в постанові суду від 2 квітня.

Жінка 20 березня близько 10:30 по вулиці 1-гоТравня в місті Любомль здійснювала торгівлю з рук двома пластиковими пляшками з молоком, ємністю 0,5 літра кожна, у невстановленому місці, чим вчинила правопорушення, передбачене частиною 1 статті 160 КУпАП.

Винність жінки у вчиненні правопорушення повністю стверджена її особистими поясненнями, матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями порушниці, фото-таблицею, рапортом поліцейського відділення поліції №1 (м.Любомль).

Крім цього, жінка в судовому засіданні пояснила, що для додаткового заробітку, вирішила продати молоко, оскільки на даний час не працює, грошей на прожиття не вистачає. Порушувати законодавство наміру не мала, а вчинила таке через свою необізнаність з правилами торгівлі, на територію ринку не пішла, оскільки потрібно було сплатити ринковий збір, що не співрозмірний з доходом від продажу двох пляшок молока.

Суддя звільнив жінку від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення на підставі статті 22 КУпАП, обмежившись усним зауваженням.

Провадження в справі закрив.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024