стрічка

У селі на Ковельщині відкрили Центр надання адмінпослуг

11 Квітня 2021, 10:01
У Поворську відкрили Центр надання адміністративних послуг 1769
У Поворську відкрили Центр надання адміністративних послуг

У Поворській об'єднаній територіальній громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг.

Про це інформують на сайті Ковельської районної ради.

У новоствореному Центрі надання адміністративних послуг будуть надавати понад 100 послуг для близько п'яти тисяч мешканців територіальної громади. У центрі працює чотири фахівці, які пройшли навчання. 

Офіційне відкриття розпочалася із вітального слова очільниці Поворської об’єднаної територіальної громади Інни Бондарчук, яка подякувала усім, хто долучився до створення центру адміністративних послуг.

«Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади», – зазначила Інна Бондарчук.

Урочисто перерізати стрічку довірили голові Ковельської районної ради В'ячеславу Швораку, голові РДА Ользі Черен та очільниці громади Інні Бондарчук.  






Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024