стрічка

Громада на Ратнівщині доєдналася до міжнародного екологічного проєкту

09 Квітня 2021, 08:40
Юлія Вусенко та Влад Масло 601
Юлія Вусенко та Влад Масло

У Ратнівському краї понад 100 волонтерів створюватимуть нову рекреаційну зону.

Про це Район.Ратне повідомив керівник громадської організації «Федерація боксу» Заболоттівської громади Влад Масло.

Питанням озеленення переймається все більше людей. Вже давно доведено позитивний вплив дерев на чистоту, навіть температуру повітря та захист від природних явищ. Ми всі маємо об’єднатися для того ,щоб піклуватись про нашу громаду. Це незалежно від нашого віку, від віросповідання , від політичних поглядів. А саме територія нашої громади майже на 40% займають ліси. Тому важливо продовжувати та підтримувати такі ініціативи, а також берегти те що маємо. Адже саме свідоме та бережне відношення людей до навколишнього середовища дасть можливість зберегти природу нашої громади, – розповідає Влад.

У Заболоттівській громаді неодноразово проводились прибирання озер громадською організацією, тому 7 квітня, у місті Луцьку керівник громадської організації підписав Меморандум про співпрацю з Юлією Вусенко регіональною координаторкою екологічного проєкту «Greening of the Planet».

Пані Юлія зазначила, що місією «Greening of the Planet» є привернення уваги до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми планети.

Закликаємо кожного з вас долучитись і стати частиною великої справи - організованого озеленення простору довкола нас! А саме 10 квітня ми плануємо висадити 10000 тис. дерев тільки об’єднавшись ми зможемо добитись великих перемог. Запрошуємо всіх не байдужих долучитись до акції, – зауважив Влад Масло.

Читайте також: Ратнівчани підтримали акцію «3а чисте довкілля».ФОТО

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024