стрічка

Психлікарні на Рівненщині шукають керівника

08 Квітня 2021, 19:10
744

Оголосили конкурс на посаду директора психіатричної лікарні в селі Орлівка Сарненського району.

Засідання окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Обласна психіатрична лікарня села Орлівка» відбулось 8 квітня. Про це інформують в пресслужбі Рівненської облради.

На ньому члени комісії оголосили про початок прийому документів та визначилися з датою проведення конкурсу. Так, охочі взяти участь у конкурсі повинні подати свої документи до 23 квітня в обласну раду, майдан Просвіти, 1, кабінет 328.

Зауважимо, що претендент на посаду повинен відповідати певним вимогам. Зокрема, мати вищу освіту ІІ рівня за ступенем магістра у галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи на керівних посадах не менше 7 років. Окрім того, він повинен підготувати проєкт плану розвитку закладу на три – п’ять років.

Повний перелік документів, які потрібно надати – за посиланням. Конкурсна комісія всі подані документи розгляне 27 квітня. В цей самий день члени комісії заслухають всіх кандидатів та проведуть з ними співбесіду, після чого визначать переможця конкурсу.

Нагадаємо, директор орлівської психлікарні написав заяву на звільнення.

Читайте також: Рівненщина залишається в «помаранчевій» карантинній зоні

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром