стрічка

Алкоголь та цигарки: у рівнянина виявили контрафакту на понад мільйон гривень

08 Квітня 2021, 13:27
443

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури слідчими ГУ ДФС здійснюється досудове розслідування за фактом зберігання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

За даними досудового розслідування в ГУ ДФС надійшло повідомлення про те, що у Рівному здійснюється завантаження в автомобіль фальсифікованого алкоголю, спирту та цигарок сумнівної якості. Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

За результатами санкціонованого обшуку в авто Volkswagen Crafter, яким керував та користувався 31-річний рівнянин, а також в його гаражі, виявлено майже 2,4 тонни спиртосуміші та горілки у скляній та пластмасовій тарах та понад 13 тисяч пачок цигарок. Орієнтовна вартість виявленого – понад 1 млн гривень, і будь-яких супровідних документів, накладних, ліцензій, дозволів та сертифікатів якості на це майно чоловік не надав.

Виявлені алкогольні напої, цигарки та автомобіль вилучили. За погодженням з прокурором до суду скерували клопотання про накладення арешту на це майно.

Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Читайте також:  Зловмисників, які три роки тому крали в Рівному автівки, знайшли на Херсонщині


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024