стрічка

Грабіжник магазину у Рожищі отримав прощення від власниці

28 Березня 2021, 19:00
Чоловік вкрав цигарки й напій-енергетик 850
Чоловік вкрав цигарки й напій-енергетик

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця міста Рожище у вчиненні грабежу.

Згідно з обвинувальним актом, чоловік 23 січня близько 17:30, знаходячись в приміщенні магазину та перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, викрав одну пачку цигарок та дві банки алкогольного енергетичного напою. Про це йдеться у вироку суду від 24 березня.

Не реагуючи на прохання продавця розрахуватись за товар, підсудний залишив приміщення магазину та розпорядився викраденим майном на власний розсуд, чим завдав майнової шкоди на загальну суму 110,36 гривні.

Потерпіла та підозрюваний уклали угоду про примирення, у якій сторони погодилися на призначення покарання у виді громадських робіт. Обвинувачений визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, із запропонованим видом та мірою покарання погодився.

Суд ухвалив угоду про примирення затвердити, визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України й призначити йому узгоджене сторонами покарання у виді громадських робіт на 120 годин.

Коментар