стрічка

Директор Волинського центру зайнятості відвідав Горохів

22 Березня 2021, 13:35
718

Перебуваючи з робочим візитом на Горохівщині директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк ознайомився з роботою потужного ливарного підприємства ТОВ «Горсталь», відвідав Горохівський коледж ЛНАУ і новий ЦНАП Горохівської міської громади.

Про це директор Волинського центру зайнятості повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Горсталь» один із небагатьох заводів України, що може виготовити масштабні багатотонні відливки. Тут використовують сучасні прогресивні технології та матеріали. Із генеральним директором «Групи ливарних заводів «Горсталь» Андрієм Самковим директор Волинського центру зайнятості обговорив перспективи співпраці, послуги, які служба зайнятості може надати підприємству.

У Горохівського коледжі Львівського національного аграрного університету Роман Романюк під час засідання круглого столу з керівництвом і студентами коледжу обговорили життя волинського агросектору.

Також Роман Романюк привітав горохівчан з відкриттям нового Центру надання адміністративних послуг.

«Переконаний, що доступ жителів громади до адміністративних послуг, які пропонує новий ЦНАП, стане початком якісних змін, які значно полегшать їх життя і зроблять його ще зручнішим та комфортнішим» – поділився враженнями від нового ЦНАПу Роман Романюк.






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024