стрічка

Понад 200 лучан вийшли на прибирання прибережної смуги річки Сапалаївки

19 Березня 2021, 18:10
Понад 200 лучан вийшли на прибирання прибережної смуги річки Сапалаївки 785
Понад 200 лучан вийшли на прибирання прибережної смуги річки Сапалаївки

19 березня відбулась толока з прибирання прибережної захисної смуги та водоохоронної зони річки Сапалаївка в центральній частині Луцька.

Захід провели в рамках екологічної акції «Ековесна-2021», яка стартувала 16 березня, та з нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів. Про це інформують на сайті Луцької міської ради. 

У екологічній акції брали участь колективи Волинського національного університету імені Лесі України, фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки, Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ, регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області, Державної екологічної інспекції у Волинській області, рекреаційного комплексу «Сіті-парк», Волинського краєзнавчого музею, Палацу учнівської молоді, ЖКП № 3, ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Загалом до заходу долучились понад 200 учасників.

Читайте такожВолинські громадські організації розкажуть про свої досягнення у 2020

Ліквідували засмічення вздовж русла річки протягом 3 кілометрів з двох сторін, розчистили 5 заторів у руслі річки. На сортувальну станцію «Луцькспецкомунтранс» вивезли дві вантажівки твердих побутових відходів, загальним об’ємом понад 20 куб. м.

Читайте також: Громада компостує: у Боратині та ближніх селах борються зі спалюванням листя




 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024