стрічка

У Рожищі організували романтичний вечір для пасторів та їхніх дружин

11 Березня 2021, 10:39
576

Для сімейних пар служителів церков євангельських християн-баптистів Луцького та Рожищенського районів влаштували романтичну зустріч.

Подія відбулась в Рожищі. Про це повідомили на сайті Світогляд.

Зустріч провели очільники комітету сімейного служіння Волинського обласного об’єднання ЄХБ Олександр і Альона Юхимчуки разом зі своїми друзями Андрієм та Марією Годлевськими.

Альона Юхимчук розповіла, що ідея заходів такого формату виношувалась кілька років. Задум полягає в тому, щоб в кожному регіоні провести зустріч для пасторів та їхніх дружин, аби вони могли побути разом в романтичній атмосфері.

«Дружини пасторів часто потерпають від того, що їхні чоловіки багато часу зайняті служіннями й не можуть виділити достатньо уваги своїм коханим. На цьому заході фокус був на жінок – благословити, сказати теплі слова, подякувати, подарувати квіти та просто відпочити в спілкуванні за горнятком кави», – розповіла Альона Юхимчук.

Захід провели в інтерактивній формі та з гостиною за шведським столом. На ньому були присутні подружжя, які живуть та служать багато років. «Наймолодша» пара – у шлюбі 15 років, «найстарша» – 44.

Це вже друга зустріч в області в такому форматі. Першу влаштували в Луцьку в лютому минулого року. Тоді планували проводити ще такі зустрічі, але завадив карантин.









Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024