стрічка

Ратнівщина: мотоцикліст на підпитку намагався відкупитись від поліцейських тисячею гривень

10 Березня 2021, 08:20
481

Незареєстрований мотоцикл, керування в стані алкогольного сп’яніння та надання неправомірної вигоди поліцейським.

Адміністративні та кримінальне правопорушення скоїв 33-річний житель селища Заболоття,  повідомляється на сайті волинських правоохоронців.  

Співробітники сектору реагування патрульної поліції  відділення поліції № 2 (селище Ратне) в селищі Заболоття зупинили мотоцикл марки «Viper Active» за порушення правил дорожнього руху. Поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, а також встановили що мотоцикл не зареєстрований у законному порядку.

Під час складання адмінматеріалів за скоєння ряду правопорушень чоловік надав поліцейським неправомірну вигоду у розмірі тисячі гривень. На місце викликали слідчо-оперативну групу, аби зафіксувати факт кримінального правопорушення. Гроші вилучили.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  частиною 1 статті 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

За порушення Правил дорожнього руху за  статтею 121 та статтею 130 Кодексу України про адміністративну відповідальність на волинянина склали адмінматеріали.  

Читайте також: У Ратнівському суді судили власницю кафе за порушення правил карантину

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024