стрічка

Хто заробляє найбільше: ТОП-6 високооплачуваних вакансій в Сарнах

08 Березня 2021, 11:34
757

Середня зарплата в Рівненській області минулого року становить 10,5 тисячі гривень.

Водночас сарненці можуть знайти більш оплачувані пропозиції. Подібні вакансії розміщують на сайтах пошуку роботи Work.ua.

Управляючий ресторанним комплексом

Зарплату від 40 тисяч гривень та офіційне оформлення пропонують для талановитого та ініціативного управляючого. Графік роботи з 9:00 до 18:00. Шукають керівника, який зможе чітко ставити задачі підлеглим та стати зможе «правою рукою» власника.

Торговий представник з авто «Рошен-Продукт»

Роботодавець обіцяє зарплату в межах 23 -26 тисяч гривень. Серед вимог до кандидата:

  • наявність власного авто
  • наявність водійських прав категорії «В»

Заступник директора

Група компаній, яка має декілька бізнесів в таких сферах як ресторанний бізнес, виробництво, ЗЕД, запрошує на роботу праву руку директора. Маєте досвід з побудови бізнес-процесів?

За свою продуктивну діяльність Ви отримаєте:

  • Достойний рівень доходу – 20 тисяч гривень;
  • Графік роботи – з понеділка по п'ятницю з 9:00 по 18:00;
  • Офіційне працевлаштування;

Торговий представник з власним авто «Троянда»

Обіцяють оплату з 15 до 20 тисяч гривень. Провідна дистриб’юторська компанія «Троянда» — лідер в сегменті продажу морозива та напівфабрикатів (ексклюзивний представник торгових марок: «Рудь», «Ласунка», «ГОСТинчик», «Хуторок», «Водный мир») в зв’язку з розширенням, оголошує конкурс на посаду — Менеджера з продажу на північні райони області (Сарненський район).

Старший кухар

Шукають старшого кухаря в ресторан Pasta Mia при заправці ОККО. Заробітна плата –11,9 тисячі гривень. Роботодавець обіцяє не затримувати зарплатню та регулярно переглядати її; оплачувану відпустку (24 дні) та лікарняні, а також забезпечення безкоштовним медичним страхуванням.

Поліцейський патрульної поліції

Патрульна поліція України шукає у Сарнах співробітників. Заробітну плату обіцяють від 11,2 тисячі гривень.Щорічну оплачувану відпустку тривалістю від 30 днів та безоплатне медичне обслуговування поліцейського та членів його сім'ї. Серед вимог до кандидата на посаду: вік – від 18 до 40 років, вільне володіння українською мовою, міцне здоров’я та висока психологічну стійкість.

Читайте також: До листа очікування на вакцинацію від COVID-19 записалися 100 тисяч українців

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024