стрічка

На Іваничівщині оштрафували нетверезого мопедиста

07 Березня 2021, 12:54
Моторолер 655 Джерело: wallpaperscraft
Моторолер

Суддя Іваничівського районного суду розглянула матеріали справи, що надійшли з відділу поліцейської діяльності №1 (Іваничі) Володимир-Волинського районного відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності мопедиста за кермування напідпитку.

Про це йдеться в постанові суду від 23 лютого.

7 січня о 13:30 в селі Грибовиця на Іваничівщині чоловік керував моторолером «Хонда» в стані алкогольного сп`яніння. Огляд проводили на місці за згодою водія за допомогою приладу алкотест «DRAGER».

Особа, що притягується до адміністративної відповідальності в судовому засіданні провину визнав, підтвердив обставини, що зазначені в протоколі про адміністративне правопорушення. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Факт вчинення чоловіком правопорушення підтверджується наступними доказами: протоколом, показником Алкотестера (1,85‰), актом огляду на стан сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів, письмовими поясненнями свідків, відеозаписом та іншими матеріалами справи.

Суддя постановила  чоловіка визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначити йому адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10,2 тисячі гривень. Також доведеться на користь держави сплатити судовий збір в розмірі 454 гривні.

Читайте також: Судили мопедиста, якого у Литовежі піймали напідпитку за кермом

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024