стрічка

У Луцьку нагородили двірничку за хорошу роботу під час зимової негоди

06 Березня 2021, 17:45
510

Мешканці житлових будинків у Луцьку вручили подяку двірничці Оксані Шереметі. Ініціаторка створення подяки Наталія Гуркіна розповіла, що таким чином вирішили віддячити за добросовісну працю під час зимової негоди.

Про це повідомляє Суспільне.

Мешканка будинку на вулиці Дружби Народів Наталія Гуркіна каже, що на подяці – 38 підписів, було б ще більше, але не вистачило місця.

За свою роботу двірничка отримує мінімальну заробітну плату. За добросовісну роботу мешканці будинків вирішили їй подякувати.

Оксана Шеремета прибирає майже 4 тисячі метрів квадратних прибудинкової території чотирьох багатоповерхівок на вулиці Дружби Народів. До Луцького ЖКП №2 працевлаштувалася пів року тому. Під час зимових заметів виходила на роботу по 3-4 рази на день.

До роботи в житлово-комунальному підприємстві Оксана Шеремета 18 років працювала двірничкою на одному з ринків.

«Вдосконалити нічого не треба, тут нічим не заміниш нашу лопату і віника. А чим подобається, я тут на свіжому повітрі, не ходжу на фітнес, не треба грошей платити», – розповідає про свою роботу жінка.

Керівниця Луцького ЖКП №2 Ольга Двороська каже, що на підприємстві працює 15 працівників. Після того, як її нагородили мешканці двору та цю інформацію поширили у соціальних мережах, мешканці інших будинків – теж почали дякувати своїм двірникам за роботу.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024