стрічка

У Луцьк приїде Сергій Жадан з літературним квартирником

05 Березня 2021, 09:16
У Луцькому драмтеатрі виступить Сергій Жадан 548
У Луцькому драмтеатрі виступить Сергій Жадан

У Луцькому драмтеатрі виступить Сергій Жадан

Український поет, прозаїк, есеїст, перекладач, громадський активіст, фронтмен гуртів «Жадан і Собаки» та «Лінія Маннергейма» приїде у Луцьк з літературним квартирником 10 березня. Про це повідомили на сайті драмтеатру імені Тараса Шевченка. 

У творчому доробку Сергія Жадана романи, які знайшли свого читача не лише в Україні, а й далеко за її межами: «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», «Інтернат», поетичних збірок: «Цитатник», «Ефіопія», «Життя Марії», «Тамплієри», «Антена» та ін. Лейтмотивною темою творів письменника є пострадянська дійсність в Україні. Для стилю Жадана характерний вжиток розмовної та нецензурної лексики. Біографія автора насичена яскравими подіями, які формували світогляд Сергія: організував літературне об’єднання, отримав премію за найкращий вірш, став віцепрезидентом творчої спілки, декілька років працював викладачем української літератури, фронтмен гурту «Жадан і Собаки» 

У віршах автора надії й розчарування, блукання умів, війна і пошуки виходу з кризи, любов і ненависть, тисячі цікавих історій. Присутні на заході зможуть почути авторське читання Сергія Жадана. 

Подія розпочнеться о 19:00. Кількість місць обмежена. Захід відбудеться згідно з усіма правилами та карантинними обмеженими. Каса драмтеатру працює з 14.00 до 19.00. 


Читайте також: Лучан та лучанок запрошують на Марш жінок проти насильства

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024