стрічка

Дружина Медведчука Оксана Марченко знімала свій фільм на Волині, – ЗМІ

01 Березня 2021, 19:10
Оксана Марченко 6715
Оксана Марченко

Кума Путіна та дружина проросійського політика Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко анонсувала вихід свого телевізійного авторського проєкту «Паломница». 

Про це пише «Главком».

Трейлер фільму Марченко оприлюднила на своїй сторінці в Інстаграмі та Телеграм-каналі.

Премʼєра проєкту відбудеться 5 травня.

Раніше Оксана Марченко опублікувала у своєму Телеграм-каналі кілька уривків з фільму, на якому вона їде на авто з номерами «Паломница». В кадри потрапляють обриси Зимнівського жіночого монастиря та собору, який розміщений на території обителі.

«Ці фільми про головне – про любов до ближнього, любов Бога до всіх нас і про те, що до Нього ніколи не пізно прийти і поставити свої запитання, і головне – отримати відповіді», – розповіла телеведуча. 

Нагадаємо, у жовтні минулого року у Зимнівському монастирі, що на Володимирщині помітили Оксану Марченко та боксера й телеведучого В’ячеслава Узєлкова.

У соцмережах місцеві жителі повідомили, що селом їздить позашляховик з номерними знаками, на яких пише – «Паломниця» та ведеться відеозйомка. Також можна було побачити чимало охорони.

Нагадаємо, Оксана Марченко та її чоловік Віктор Медведчук не вперше навідуються у Зимненський Святогірський Успенський ставропігійний жіночий монастир.

Читайте також: У Зимненський монастир навідався кум Путіна Віктор Медведчук





 

 

Коментар