стрічка

Через танення снігу у Ковелі затопило чотири вулиці

01 Березня 2021, 18:50
Підтоплення / Фото ілюстративне 631
Підтоплення / Фото ілюстративне

Різке танення снігу спричинило у Ковелі підтоплення окремих територій.

В основному – це  мікрорайони, котрі знаходяться неподалік річки чи в низині. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Як повідомив директор КП «Добробут» Ігор Михалевич, ще з суботи працівники підприємства задіяні на ліквідації наслідків підтоплень присадибних ділянок. Вони працювали на вулицях Стуса, Вітовського, Черняховського, провулку Фестивальному. Роботи продовжуються і нині.

На сесії міської ради прийняли рішення про виділення додаткових коштів з міського бюджету на техніку для відкачування води у рамках програми запобігання та ліквідації наслідків підтоплення окремих територій міста.

Ігор Михалевич зазначив, що до кінця тижня вони планують придбати дві мотопомпи та три електронасоси, аби оперативніше розв'язувати проблеми мешканців громади.

У разі, якщо ситуація буде погіршуватись, допомогу надасть Ковельський міськрайвідділ управління державної служби з питань надзвичайних ситуацій та інші комунальні підприємства.

Крім того, працює «гаряча лінія» 6-17-34, куди можна передати інформацію про підтоплення або зателефонувати в аварійно-диспетчерську службу КП «Добробут» за номером 5-90-22.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024