стрічка

У Рівному об’єднають два управління

24 Лютого 2021, 17:27
Рівненська міська рада 680
Рівненська міська рада

У Рівному два міських управління об’єднають у департамент.

Для оптимізації та підвищення ефективності роботи вже найближчим часом об’єднають два управління Рівненського міськвиконкому: транспортне та житлово-комунального господарства. Про деталі цього злиття та створення Департаменту інфраструктури та благоустрою 24 лютого на брифінгу розповів заступник міського голови Рівного Володимир Дяк.

«Функціонування єдиного профільного департаменту спростить обмін інформації і дасть можливість досягти більшої узгодженості в роботі названих управлінь. Намагаємося спростити процедури, щоб управління не писали одне одному офіційні листи, а більшість питань вирішували в робочому процесі в рамках одного Департаменту», – пояснив Володимир Дяк.

За словами чиновника, заплановані зміни дозволять уникнути дублювання функцій та оптимізувати структуру так, аби мати змогу вчасно і ефективно реагувати на актуальні проблеми. Одним із основних завдань буде координування всіх інфраструктурних проєктів, зокрема, придбання комунальної техніки – тролейбусів, автобусів, сміттєвозів чи снігоприбиральних машин, запровадження GPS-контролю за роботою всіх комунальних машин та механізмів, відеофіксації порушень, контролю роботи світлофорів чи відстежування пасажиропотоків за допомогою електронного квитка.

Володимир Дяк зазначив, що називати прізвище потенційного керівника нового департаменту ще рано. Адже управління транспорту та житлово-комунального господарства повинні пройти процедуру реорганізації.

Читайте також: В магазинах Рівного продавали сурогатний алкоголь

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024