стрічка

У Луцьку водій в'їхав у сніговий замет, коли намагався втекти від патрульних

24 Лютого 2021, 10:05
416

У Луцьку водій з ознаками алкогольного сп'яніння заїхав у сніговий замет, коли тікав від патрульних.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

У ніч на 20 лютого, патрульні виявили порушення ПДР автомобілем Skoda Octavia, водій якого не подав сигнал світловим покажчиком повороту відповідного напрямку перед перестроюванням.

Керманич зупинився на вимогу поліцейських, але згодом знову розпочав рух.

Патрульні зреагували та, увімкнувши проблискові маячки й спеціальний звуковий сигнал, почали переслідувати автівку, водій якої пришвидшував рух та направився на вулицю Володимирську, намагаючись втекти.

Однак вже за кілька хвилин, охоронці порядку виявили авто на узбіччі з механічними пошкодженнями.

Як з’ясувалося, 37-річний чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на замет снігу. На місце події викликали медиків. На щастя, водій не травмувався.

Також у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння з використанням спеціального технічного засобу чи у медичному закладі, він відмовився в присутності двох свідків.

На нього склали протоколи за частиною 1 статті 130 (Керування в стані сп’яніння), статті 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) та статті 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Надати будь-які пояснення патрульним щодо своїх дій він відмовився в категоричній формі. Тож усі матеріали справи передали до суду для прийняття рішення.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024