стрічка

Волинянин, який став учасником шоу «Мастер Шеф», поділився рецептом у фудблозі

12 Лютого 2021, 19:20
1430

Шеф-кухар з Локач та учасник проєкту «Мастер Шеф Професіонали» Вова Юрін, знову поділився рецептом на ютуб-каналі луцького фудблогера Максима Нікітіна «Їсти».

Відео висвітлили на ютуб-каналі «Їсти».

Шеф-кухар поділився незвичайним рецептом крем-супу з руколи з сирним морозивом.

Нагадаємо, раніше Локачинський шеф-кухар поділився рецептом на каналі фудблогера з Луцька, а пізніше рецептом Салату з тріскою та фруктами. Минулих вихідних стало відомом, що Житель Локач пройшов у проєкт «Мастер Шеф Професіонали».

Інгредієнти:

  • Сметана — 100 грамів
  • Сир Фета — 50 грамів
  • Сир Дор Блю — 10 грамів
  • Рукола Вершки — 150-180 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля — 30 грамів
  • Картопля - 1 штука
  • Спеції: паприка, сіль, чорний перець, гранульований часник, тим'ян
  • Оливкова олія — 50 грамів

Як приготувати сирне морозиво:

  • Для морозива, беремо сметану, два види сиру, паприку та перемішуємо до однорідності нашу масу. Відправляємо до морозильної камери, коли маса почне густіти, знову перемішуємо. І знову залишаємо на 15 хвилин у морозилці.
  • З морозилки дістаємо морозиво, ще раз перемішуємо і знову, відправляємо його на 10 хвилин.

Як приготувати крем-суп з руколи:

  • Для супу розігріваємо каструлю, вливаємо олію, далі відправляємо порізану цибулю та готуємо її до прозорості.
  • Тепер додаємо порізану картоплю, перемішуємо, заливаємо водою, солимо, перчимо та додаємо трішки часнику. Варимо 10 хвилин.
  • До супу вливаємо вершки і готуємо до 10 хвилин.
  • До супу додаємо свіжу руколу (залишаючи грам 10 для презентації) і варимо 2-3 хвилини. Додаємо трішки тим'яну. Суп заливаємо в блендер та збиваємо до однорідності.
  • Для презентації викладаємо руколу, на яку викладаємо наше морозиво, посипаємо паприкою та трішки оливковою олією. Вливаємо наш суп.

Смачного!

Коментар
20/05/2022 П'ятниця
20.05.2022