стрічка

Вітчизняна та імпортна гідравліка на українському ринку обладнання ФОТО

11 Лютого 2021, 12:15
1659

Гідравлічне обладнання успішно використовується на переважній більшості промислових підприємств України. Його можна зустріти на об’єктах комунальної власності, у спеціальній техніці, побуті. Ринок гідравліки стрімко зростає, і на ньому вітчизняні виробники активно конкурують з імпортною продукцією. Завдяки цьому кожен може вибрати пристрій, що задовольнить його технічними характеристиками та ціною. 

Вибираючи між вітчизняним обладнанням та імпортним, багато людей за звичкою віддає перевагу продукції закордонних виробників. Але це не завжди справедливо. Сучасні українські підприємства, що займаються виробництвом гідравлічних пристроїв, здатні на рівних конкурувати з провідними європейськими та азійськими компаніями. Це відбулося завдяки зростанню технічних можливостей та стабільно високому попиту на подібне обладнання в країні. Виготовляти якісну гідравліку в Україні у XXI столітті – фінансово вигідно.


 

Порівняння вітчизняної та імпортної гідравліки

Сьогодні на українському ринку гідравліки можна побачити такі вітчизняні бренди: «Моторімпекс», «Гідро-Дніпро», «Гидросервис-М», «Укрспецпроект» та інші. Ці компанії довели свою професійність, а їхня продукція набуває популярності не лише на батьківщині, а й за кордоном – у країнах СНД та Європі. Деякі підприємства зосереджені на випуску лише одного чи двох різновидів гідравлічного обладнання. Це позитивно впливає на якість готових пристроїв. У цьому можна переконатися на Bulat-Metal.com.ua, де представлені гідравлічні розподільники популярних серій ВЕ, ВММ, 1Р кращих українських виробників. До переваг вітчизняної гідравліки також можна зарахувати:

  • простоту та надійність конструкцій;
  • легкість обслуговування;
  • низьку вартість.

Імпортна продукція коштує дорожче за українську, але приваблює більшою потужністю, терміном служби та номенклатурою. З недоліків можна назвати певні складності з замовленням деталей та нюанси обслуговування. Серед найбільш поширених виробників в Україні відомі такі компанії: Hyva, Liwa Hydraulic, EdBro тощо. На ринку має попит гідравлічне обладнання з Німеччини, Японії, США, Італії, Туреччини. Деякі підприємства напряму співпрацюють з закордонними виробниками, що дозволяє мінімізувати вартість оригінальної продукції. 

Важливим моментом під час вибору імпортної чи вітчизняної гідравліки є наявність офіційної гарантії. Інтенсивні навантаження призводять до швидкого зносу обладнання, тому ремонт є невід’ємною частиною експлуатації подібних пристроїв. Продукція українських компаній має певні переваги у цьому питанні. Для неї простіше знайти комплектуючі, саме обслуговування обійдеться значно дешевше. Рекомендуємо придбавати гідравліку лише у серйозних постачальників з хорошою репутацією. Це мінімізує ризики та позбавить багатьох неприємних ситуацій у майбутньому. 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024