стрічка

У Рожищенській міськраді відбулося сім конкурсів на посади

04 Лютого 2021, 10:30
Світлина вихованців гуртка «Основи артфотографії» Рожищенського будинку дитячої творчості 802
Світлина вихованців гуртка «Основи артфотографії» Рожищенського будинку дитячої творчості

У грудні 2020 – січні 2021 років у Рожищенській міській раді відбулося сім конкурсів на заміщення вакантних посад.

Про це повідомили у відповіді на звернення депутата міської ради Валерія Куденчука. Також документ з'явився у розпорядженні редакції Район.Рожище.

Через конкурси на роботу взяли: головного спеціаліста фінансового відділу, головного спеціаліста з бухгалтерського обліку, начальника юридичного відділу та головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу, начальника гуманітарного відділу, головного спеціаліста земельного відділу, державного реєстратора та адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг», провідного спеціаліста з питань інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю загального відділу.

Згідно з протоколом № 2 засідання конкурсної комісії Рожищенської міської ради, 28 грудня 2020 року відбувся письмовий іспит на заміщення вакантної посади головного спеціаліста фінансового відділу. Надали 14 заяв. Двом кандидатам відмовили через не повністю зібраний пакет документів та невідповідність професійно-кваліфікаційним характеристикам. Участь взяли 12 претендентів, які попередньо, у визначений законодавством термін, подали заяви.

Так, Моргун Наталія Сергіївна та Марчук Ірина Юріївна набрали по 24 бали, Сидорчук Олена Вікторівна – 22 бали, Потапчук Світлана Володимирівна – 21 бал, Редько Софія Іванівна – 19 балів, Кондрусь Ярослава Йосипівна – 18 балів, Величко Тетяна Юріївна – 16 балів, Замелюк Ольга Дмитрівна –12, Панасюк Наталія Федорівна – 10, Петрук Світлана Анатоліївна  – 12, Мединіна Тамара Миколаївна – 7, Панченко Оксана Афанасіївна – 12

З кандидатами, які набрали загальну суму балів, що не є нижчою 50 відсотків від максимальної суми, провели співбесіду, до якої були допущені: Кондрусь Я.Й., Величко Т.Ю., Редько С.І., Моргун Н.С., Потапчук С.В., Марчук І.Ю., Сидорчук О.В.

На підставі розгляду поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, конкурсна комісія рекомендувала міському голові для призначення на посаду головного спеціаліста фінансового відділу Моргун Н.С., Марчук І.Ю, Сидорчук О.В. Інші кандидати (Кондрусь Я.Й., Величко Т.Ю., Редько С.І., Потапчук С.В.), які успішно склали іспит, але не були відібрані для призначення на посади, за їхньою згодою, зараховані до кадрового резерву.

Згідно з протоколом № 2 засідання конкурсної комісії Рожищенської міської ради, 30 грудня 2020 року відбувся письмовий іспит на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з бухгалтерського обліку. Участь у ньому взяли три претенденти, які попередньо, у визначений законодавством термін, подали заяви.

Так, Войтович Олена Іванівна набрала 25 балів, Потапчук Світлана Володимирівна – 24 бали, Федорук Олена Андріївна – 21 бал. Всі конкурсанти були допущені до співбесіди.

На підставі розгляду поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, конкурсна комісія рекомендувала міському голові для призначення на посаду головного спеціаліста з бухгалтерського обліку Войтович О.І. Інші кандидати (Потапчук С.В., Федорук О.А.), які успішно склали іспит, але не були відібрані для призначення на посади, за їхньою згодою, зараховані до кадрового резерву.

Згідно з протоколом № 2 засідання конкурсної комісії Рожищенської міської ради, 30 грудня 2020 року відбувся письмовий іспит на заміщення вакантної посади головного спеціаліста земельного відділу. Участь у ньому взяли три претенденти, які попередньо, у визначений законодавством термін, подали заяви.

Так, Патіюк Олег Святославович набрав 25 балів, Вербицький Микола Леонідович – 22 бали, Лясковська Тетяна Олександрівна – 12 балів. З кандидатами, які набрали загальну суму балів, що не є нижчою 50 відсотків від максимальної суми, провели співбесіду, до якої були допущені: Патіюк О.С., Вербицький М.Л.

На підставі розгляду поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, конкурсна комісія рекомендувала міському голові для призначення на посаду головного спеціаліста земельного відділу Патіюка О.С. та Вербицького М.Л.

Згідно з протоколом № 2 засідання конкурсної комісії Рожищенської міської ради, 31 грудня 2020 року відбувся письмовий іспит на заміщення вакантних посад начальника юридичного відділу та головного спеціаліста-юрисконсульта відділу. Участь у ньому взяли чотири претенденти, які попередньо, у визначений законодавством термін, подали заяви.

Так, Демчук Мар’яна Володимирівна та Лазарук Олена Василівна набрали по 24 бали, Бондарук Володимир Володимирович – 18 балів, Кузьмич Оксана Олександрівна – 15 балів. Всіх конкурсантів допустили до співбесіди.

На підставі розгляду поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, конкурсна комісія рекомендувала міському голові для призначення на посаду начальника юридичного відділу Демчук М.В., на посаду головного спеціаліста- юрисконсульта відділу - Лазарук О. В. Інші кандидати (Бондарук В.В., Кузьмич О.О.), які успішно склали іспит, але не були відібрані для призначення на посади, за їхньою згодою, зараховані до кадрового резерву.

Згідно з протоколом № 2 засідання конкурсної комісії Рожищенської міської ради, 6 січня 2021 року відбувся письмовий іспит на заміщення вакантних посад державного реєстратора та адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг». Участь у ньому взяли 17 претендентів, які попередньо, у визначений законодавством термін, подали заяви.

Так, Печко Анна Ярославівна набрала 24 бали; Боярин Тамара Анатоліївна, Куліш Олеся Андріївна та Потапчук Світлана Володимирівна – по 23 бали; Шинкарук Юлія Віталіївна – 22 бали; Семенюк Ніна Вікторівна – 21 бал; Захарчук Світлана Юріївна – 20 балів; Демидюк Наталія Дмитрівна та Герасимчук Тетяна Петрівна – по 19 балів; Шешеня Світлана Петрівна та Гершкевич Наталія Анатоліївна – по 18 балів; Кобзар Ольга Петрівна та Урбан Тетяна Валеріївна – по 16 балів; Кузьмич Оксана Олександрівна та Величко Тетяна Юріївна – по 13 балів.

З усіма конкурсантами, які набрали загальну суму балів, що не є нижчою 50 відсотків від максимальної суми, провели співбесіду.

На підставі розгляду поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, конкурсна комісія рекомендувала міському голові для призначення на посаду державного реєстратора: Семенюк Н.В., Захарчук С. Ю., Герасимчук Т.П.; на посаду адміністратора: Боярин Т.А., Печко А.Я., Куліш О.А.

Інші кандидати (Кузьмич О.О., Шинкарук Ю.В., Кобзар О.П., Шешеня С.П., Демидюк Н.Д., Урбан Т.В., Гершкевич Н.А., Величко Т.Ю., Потапчук С.В.), які успішно склали іспит, але не булй відібрані для призначення на посади, за їхньою згодою, зараховані до кадрового резерву.

Згідно з протоколом № 2 від 19 січня 2021 року засідання конкурсної комісії Рожищенської міської ради, на заміщення вакантної посади начальника гуманітарного відділу, у визначений законодавством термін, подали заяви два кандидати: Кузава Ігор Борисович і Новосад Тетяна Петрівна. Перед початком письмового іспиту, 19 січня, Новосад Т.П. подала заяву про зняття своєї кандидатури.

Участь в іспиті брав Кузава І.Б., який набрав 24 бали і був допущений до співбесіди. На підставі розгляду поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесіди, конкурсна комісія рекомендувала міському голові для призначення на посаду начальника гуманітарного відділу Кузаву І.Б.

Згідно з протоколом № 2 засідання конкурсної комісії Рожищенської міської ради, 22 січня 2021 року відбувся письмовий іспит на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста з питань інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю загального відділу. Участь у ньому взяли три претенденти, які попередньо, у визначений законодавством термін, подали заяви.

Так, Зенц Ірина Леонідівна набрала 24 бали, Карась Анна Олексіївна – 22 бали, Назарук Владислав Ігорович – 12 балів. З кандидатами, які набрали загальну суму балів, що не є нижчою 50 відсотків від максимальної суми, провели співбесіду, до якої були допущені: Зенц І.Л. та Карась А.О.

На підставі розгляду поданих документів, результатів письмового іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, конкурсна комісія рекомендувала міському голові для призначення на посаду провідного спеціаліста з питань інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю загального відділу Зенц І.Л.

Карась А.О., яка успішно склала іспит, але не була відібрана для призначення на посади, за її згодою, зарахована до кадрового резерву.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024