стрічка

Уродженка Волині може стати найкращою футзалісткою України

01 Лютого 2021, 12:00
873

Визначили номінанток на звання найкращої футзалістки 2020 року у рамках премії «Футбольні зірки України». Серед них – уродженка Шаччини Юлія Костюк.

Про це повідомляють на сторінці у фейсбук Футбольні зірки України.

«Продовжуємо знайомити вас із номінантами премії «Футбольні зірки України»-2020. До вашої уваги представлені претендентки на звання «Найкращий гравець із футзалу. Жінки», – йдеться в дописі.

Ксенія Гриценко («Аль-Кувейт», Кувейт)

Ксенію можна сміливо назвати однією з авторок чемпіонства київського «Будстара-НПУ» у вищій лізі серед жіночих команд. Загалом з 14-ма забитими м’ячами Гриценко вдалося посісти друге місце у списку бомбардирів сезону-2019/2020.

Окрім того, надзвичайно вдалим для Ксенії видався міжнародний жіночий турнір «Lviv Freedom Cup», за підсумками якого їй вдалося стати кращим бомбардиром, а збірна України посіла друге місце.

Зараз Ксенія виступає в чемпіонаті Кувейту, де продовжує демонструвати яскраву й результативну гру.

Ірина Дубицька («IMS-НУХТ»)

Разом із київським колективом минулого сезону Ірина посіла третю сходинку в чемпіонаті. За його підсумками вона з дев’ятьма голами на своєму рахунку стала одним із кращих бомбардирів команди.

Занести до активу Ірина може й вже згаданий «Lviv Freedom Cup», де вона також була на важливих ролях та допомогла збірній України кваліфікуватися до фіналу. На жаль, виступити на клубній європейській арені «IMS-НУХТ» в якості чемпіона сезону-2018/2019 не дозволив сумнозвісний карантин, який призвів до відміни традиційного «Women`s Futsal Tournament».

Окрім того, саме взяття воріт від Ірини стало одним із визначальних на шляху команди до фіналу Кубку України серед жіночих команд.

Читайте також: Топ-3 найдорожчих будинків, які продають у Шацьку

Юлія Костюк («Збірна Харківської області - Тесла»)

У своєму дебютному сезоні у складі «Збірної Харківської області - Тесла» Юлія зуміла допомогти своїй команді здобути срібні медалі чемпіонату України серед команд вищої ліги.

На міжнародній арені Костюк також удалося проявити себе у складі збірної України. На її рахунку гол у ворота Угорщини на «Lviv Freedom Cup».

Зараз Костюк разом зі «Збірною Харківської області-Тесла» є лідером своєї групи в чемпіонаті, а Юлія встигла неодноразово відзначитися у воротах суперниць.

Проголосувати за землячку можна в телеграм-каналі Української Асоціації Футболу.

Читайте також: У 2020 році середня зарплата волинян зросла на понад 6%


 

Коментар